Saturday , 28 March 2015
Home » Glazbene vijesti » Koncert Lepe Brene u Karlovcu premješten na nogometno igralište!
Lepa Brena u Karlovcu 08.03.2014

Koncert Lepe Brene u Karlovcu premješten na nogometno igralište!

Zbog iznimnog interesa javnosti i objektivnih tehničkih problema s realizacijom zamišljenog spektakla na koncertu Lepe Brene u Karlovcu dana 08. ožujka 2014. obavještavamo Vas o promjeni lokacije održavanja koncerta.

Umjesto u sportskoj dvorani Mladost, Lepa Brena i njezin prateći tim glazbenika, plesača i pirotehničara, poseban spektakl izvest će na nogometnom igralištu Krnjak pokraj Karlovca.

Sve ulaznice kupljene do sada preko sustava Eventim vrijedit će i za ulazak na tu novu, par kilometara dalje drugu lokaciju.

Izjavu Lepe Brene dostavljamo u cijelosti:

-Ne mogu opisati koliko sam sretna zbog toliko izuzetnog interesa publike za mojim koncertom u karlovačkom kraju nakon punih trideset godina. Organizatori me svakodnevno obavještavaju da se ulaznice odlično prodaju. Ta uzvraćena ljubav koju i dalje uzajamno osjećam sa svojom publikom dodatni mi je poticaj da na tom nogometnom igralištu napravimo doista pravi spektakl zabavne glazbe i vesele atmosfere koji će se dugo pamtiti. Bit će tu i specijalnih efekata, vatrometa i još mnogih drugih iznenađenja. U slučaju odobrenja nadležnih institucija za zračni promet i adekvatnih vremenskih uvjeta prihvatila sam prijedlog lokalnih organizatora i publici ću prirediti još jedno specijalno iznenađenje. Ovim putem puno zahvaljujem i lokalnim medijima u karlovačkom kraju kojima ću u svakoj prilici, kao i do sada, biti na raspolaganju i za daljnju suradnju kako bismo se svi zajedno pripremili za ovaj koncert. Hajde da se volimo i vidimo se u subotu 08. ožujka na nogometnom igralištu Krnjak.

Kupi ulaznice za koncert Lepe Brene u Karlovcu 08.03.2014.

Komentiraj:

komentar/a

Check Also

Bob Dylan

Bob Dylan stiže u Ljubljanu 25.06.2015! Kupi ulaznice!

Bob Dylan, najveći živući kantautor i jedna od ključnih glazbenih figura 20. stoljeća, u četvrtak, ...