Tomislav Bralić & klapa Intrade 06.12.2012. u Zagrebu

Tomislav Bralić & klapa Intrade 06.12.2012. u Zagrebu
« Nazad na događaje
Ovaj događaj je prošao.
Događaj:
Tomislav Bralić & klapa Intrade 06.12.2012. u Zagrebu
Početak:
6 December 2012 8:00 pm
Kraj:
6 December 2012 11:00 pm
Kategorija:
,
Izmjenjeno:
31 October 2012
Mjesto:
Dom sportova
Telefon:
+385 1 36-50-333
Adresa:
Trg sportova 11, Zagreb, 10000, Hrvatska

Već punih 7 godina u prosincu Scardona organizira koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu, a prošlogodišnji spektakularni koncert u Areni Zagreb pred 12.000 ljudi postavio je nove standarde u organizaciji koncerata i svojom produkcijom približio se svjetskom vrhu.

Nakon što su rasprodali dva puta KD „V. Lisinski“, rasprodali tri puta KD „D. Petrović“, Tomislav Bralić & klapa Intrade i njihovi gosti uspjeli su u onom o čemu sanjaju najveća imena domaće i svjetske glazbene scene – ispunili su Arenu Zagreb do posljednjeg mjesta! Bila je to fešta nad feštama. Izuzetno nas veseli što je koncert postao tradicionalan događaj koji se isčekuje, važan dio atmosfere prosinca u Zagrebu tako da smo već sada zatrpani telefonskim upitima oko koncerta, kada i gdje se mogu nabaviti ulaznice …

Zagrebačka publika poznata je po visoko postavljenim kriterijima kod odabira izvođača kojima poklanja svoje povjerenje. To povjerenje svakako su zaslužili Tomislav Bralić i klapa Intrade, koji publiku svojim nastupima ostavljaju bez daha. Iako su se tek nedavno vratili iz Kanade, gdje su održali dva rasprodana koncerta, klapa se ponovno vraća u Zagreb, gdje će održati svoj tradicionalan gala koncert. Fascinantan je njihov niz uspjeha jer su postali najveća koncertna atrakcija, a ostvarili su i sjajnu kolekciju pjesama koje su osvojile sve generacije.

Kao i prošle godine, Tomislav Bralić i klapa Intrade i ove godine obećaju Vam pravi glazbeno-scenski spektakl, no ovoga puta u još ”neosvojenom” prostoru – DOMU SPORTOVA. Klape su nedavno gostovale u tom kultnom koncertnom prostoru i bile oduševljene akustikom dvorane i to je samo potvrdilo njihovu raniju odluku da nastupe u jedinoj dvorani u Zagrebu u kojoj nisu održali samostalni koncert. Našem produkcijskom timu koji već godinama zajedno radi pridružio se scenograf Neven Stojaković, autor nezaboravne scenografije u Areni Zagreb i na koncertu „klape u Zagrebu“, koji i za ovaj koncert priprema iznenađenje.

Našim domaćinima će se pridružitit i njihovi dragi prijatelji:
Oliver Dragojević
Neno Belan

Kupi ulaznice za gala koncert Tomislava Bralića i klape Intrade uz nastup Olivera i Nene Belana 06.12.2012 u Zagrebu!Komentiraj:

komentar/a

iCal uvoz + Google Kalendar